انواع ویزای کانادا | ویزا‌های اقامت موقت و دائم کانادا کدام‌اند؟

فهرست مطالب

 

  • درباره ویزای کانادا

ویزای کانادا یک مهر روی پاسپورت شما می‌باشد که اجازه ورود به کشور کانادا را برای شما صادر می‌کند. ویزای کانادا یک مجوز برای سفر به کشور کانادا است که از طریق آن به طور قانونی قادر خواهید بود به طور موقت یا دائمی در این کشور سکونت کنید. دریافت ویزای کانادا بدین معناست که کنسولگری یا سفارت کانادایی در کشور شما تصمیم می‌گیرد که آیا شما واجد شرایط سفر به کشور کانادا هستید یا خیر و اینکه تمام مدارک مورد نیاز را برای ورود به کشور کانادا فراهم کرده باشید. از آنجا که شما ممکن است به دلایل مختلف به کشور کانادا سفر کنید انواع مختلف ویزای کانادا نیز وجود دارد. در این مقاله با انواع ویزای کانادا آشنا خواهیم شد.

چه کسی به ویزای کانادا نیاز دارد؟

برخی از کشورها از نیاز به ویزای کانادا یا مجوز الکترونیکی سفر معاف هستند و برای ورود به کشور کانادا به ویزا نیاز ندارند، اما اگر شما عضوی از این کشورها نباشید برای ورود به این کشور حتماً باید ویزای این کشور را دریافت کنید. افراد بیش از ۱۴۸ کشور مختلف دنیا برای تفریح، کار یا مهاجرت به کانادا به ویزا نیاز دارند.

معرفی انواع ویزای کانادا

به طور کلی انواع ویزای کانادا به دو طبقه دسته‌بندی می‌شوند:

  • ویزای اقامت موقت کانادا
  • ویزای اقامت دائم کانادا

ویزاهای موقت به صاحبان خود اجازه می‌دهند برای مدت زمان محدود و برای اهداف گردشگری، دیدار خانواده، تحصیل یا کار در کانادا اقامت داشته باشند. ویزاهای اقامت دائم به صاحبان خود اجازه می‌دهند تا به طور دائم برای کار در این کشور اقامت کنند و مسیری برای دریافت شهروندی کانادا می‌باشد. هر یک از این ویزاهای کانادا به گروه‌های دیگر نیز دسته بندی می‌شوند که در این بخش از مقاله قصد داریم با انواع ویزای کانادا برای اقامت موقت یا اقامت دائم آشنا شویم.

ویزاهای اقامت موقت کانادا

ویزاهای اقامت موقت کانادا به فرد اجازه می‌دهد تا برای مدت زمان معینی که توسط کنسولگری کانادا تعیین می‌شود در کانادا اقامت داشته باشند. مدت اعتبار این ویزاها اغلب ۶ ماه می‌باشد. اگرچه ویزای اقامت موقت کانادا می تواند یک بار ورود یا چند بار ورود باشد. ویزای اقامت موقت کانادا یک بار ورود به فرد اجازه می‌دهد تنها یک بار وارد کشور کانادا شود برای ۶ ماه در این کشور اقامت کند و سپس به کشور خود بازگردد. یک ویزای چند بار ورود به شخص اجازه می‌دهد تا زمانی که ویزا اعتبار دارد چندین بار وارد کشور کانادا شود و به طور موقت در این کشور اقامت کند.

انواع ویزای کانادا که اقامت موقت در این کشور را برای شما میسر می‌سازد به چند دسته طبقه‌بندی می‌شود. در ادامه با انواع مختلف ویزای کانادا برای اقامت موقت آشنا خواهید شد:

ویزای توریستی کانادا:

ویزای توریستی کانادا یا گردشگری به صاحب خود این اجازه را می‌دهد تا برای هدف گردشگری وارد کشور کانادا شود.

سوپر ویزا کانادا:

سوپر ویزا یکی از انواع ویزای کانادا می‌باشد. این نوع ویزا نیز به والدین یا پدر بزرگ، مادر بزرگ شهروندان کانادایی یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دریافت کرده‌اند اجازه می‌دهد تا بچه‌ها یا نوه‌های خود را برای مدت طولانی ببینند.

ویزای کاری کانادا:

ویزای موقت کارگران خارجی به افرادی اعطا می‌شود که در کشور کانادا به آن‌ها کاری پیشنهاد شده است و می‌خواهند برای ۶ ماه در این کشور کار کنند. برای دریافت این ویزا، شخص باید نامه معتبر پیشنهاد کار را از یک کارفرما در کشور کانادا ارائه دهد و صلاحیت دریافت ویزای موقت را داشته باشد.

ویزای اقامت موقت کانادا:

این مجوز برای افرادی که نیاز دارند برای اهداف مختلف به کشور کانادا بروند امام مجاز به دریافت ویزای اقامت موقت کانادا نمی‌باشند. این مجوز تنها برای مدت زمانی معتبر است که شخص نیاز دارد در کانادا باشد، به طور مثال برای ۲ هفته تا کار خاصی را انجام دهد.

ویزای کار در تعطیلات کانادا:

ویزای کار در تعطیلات کانادا به جوانان از ۳۰ کشور مختلف دنیا اعطا می‌شود. از طریق این ویزا افراد می‌توانند وارد این کشور شوند و در آنجا کار کنند. انتخاب شدن برای دریافت این نوع ویزا تصادفی است به این معناست که متقاضیان درخواست خود را ارائه می‌دهند و منتظر می‌مانند تا به طور تصادفی برای شروع کار خود در کانادا پذیرفته شوند.

ویزای دیپلماتیک یا سیاسی کانادا:

ویزاهای دیپلماتیک یا سیاسی به افراد سیاسی یا اداری از کشورهای خارجی این اجازه را می‌دهد تا برای اهداف و وظایف رسمی خود وارد کشور کانادا شوند.

ویزای محرمانه کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای محرمانه این کشور می‌باشد. ویزای محرمانه به همه افرادی داده می‌شود که صلاحیت ویزای دیپلماتیک یا رسمی را ندارند اما به دلیل موقعیت و رتبه‌ای که دارند از افراد مهم در نظر گرفته می‌شوند. این نوع ویزا برای مثال به افرادی داده می‌شود که مأموریت‌های تجاری دارند یا افراد دیپلمات که با هدف گردشگری وارد کشور کانادا شده‌اند.

ویزای تسهیلات کانادا:

این نوع ویزا نیز به شهروندان دو تابعیتی کشور کانادا که پاسپورت کانادایی ندارند اما پاسپورت یک کشور دیگر را دارند اعطا می‌شود. به دلیل سخت بودن فرآیند دریافت پاسپورت کانادایی این ویزا به پاسپورت ملیت دیگر شخص اعطا می‌شود.

ویزای کسب و کار یا نمایندگی کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای کسب و کار یا نمایندگی می‌باشد که به افرادی با اهداف تجاری به عنوان افراد یا گروه‌های تجاری وارد خاک کشور کانادا می‌شوند اعطا می‌شود.

ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد کانادا می‌شوند:

این نوع ویزا به افرادی اعطا می‌شود که تمام معیارها برای اقامت موقت در کانادا را داشته باشند یا افراد حامله که می‌خواهند فرزند خود را در این کشور به دنیا بیاورند اعطا می‌شود. تولد نوزاد در کانادا باعث می‌شود نوزاد به طور خودکار شهروندی این کشور را دریافت کند.

ویزا برای افرادی که می‌خواهند اعضای بدن خود را اهدا کنند:

این نوع ویزای کانادا به افرادی اعطا می‌شود که با هدف اهدای عضو به شهروند کانادایی یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند به کانادا سفر می‌کنند.

ویزای تحصیلی کانادا:

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای تحصیلی این کشور می‌باشد، این نوع ویزا به افرادی اعطا می‌شود که از طرف یکی از دانشگاه‌های کانادا برای تکمیل تحصیلات خود پذیرفته می‌شوند اهدا می‌شود. اگر قصد دارید برای کمتر از ۶ ماه در کانادا تحصیل کنید، می‌توانید یک ویزای عموی دریافت کنید، اما برای تحصیلات بیشتر از ۶ ماه به ویزای تحصیلی نیاز پیدا خواهید کرد.

ویزاهای اقامت دائم کانادا

یکی از انواع ویزای کانادا، ویزای اقامت دائم کانادا می‌باشد که این نوع اقامت نیز به چندین دسته تقسیم بندی می‌شود:

ویزای کانادا برای افرادی که قصد ثبت شرکت در این کشور را دارند:

افرادی که قصد دارند در کشور کانادا کاری ایجاد کنند و افرادی که در انجام کار خاصی از جمله کارهای ورزشی، فرهنگی یا کشاورزی مهارت دارند و می‌خواهند کسب و کار خود را در کشور کانادا راه اندازی کنند به این نوع ویزا نیاز دارند. این افراد باید نحوه سرمایه گذاری خود در کار خاص یا در حوزه‌های مختلف را ثابت کنند.

ویزای سرمایه گذاری کانادا:

یکی دیگر از انواع ویزای کانادا ویزای سرمایه گذاری می‌باشد. این نوع ویزا نیز به افرادی اعطا می‌شود که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند و دارایی خالص آن‌ها حداقل ۸۰۰ هزار دلار می‌باشد. آن‌ها باید حداقل ۴۰۰ هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کنند و دولت بدون هیچ بهره‌ای این سرمایه را در طول ۵ سال به آن‌ها باز می‌گرداند.

همه چیز را درباره ویزای آلمان بدانید

آلمان چه جاذبه‌ای برای شما دارد؟ افراد مختلف پاسخ متفاوتی به این سوال می‌دهند. کسانی که تکنولوژی برایشان جذاب است، به پیشرفت‌های بی‌نظیر آلمان در زمینه صنعت و تکنولوژی اشاره می‌کنند. در نقطه مقابل دوستداران تاریخ به فکر این هستند که برای دیدن جاذبه ‌های آلمان راهی این کشور شوند. البته تنها تکنولوژی و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی، موجب محبوبیت آلمان برای ساکنین دیگر کشورها نشده است. بلکه آن چیزی که ویزای آلمان را به یک جواهر باارزش تبدیل کرده، عضو بودن این کشور در پیمان شینگن است. در حقیقت ویزای آلمان نه‌تنها مجوزی برای ورود قانونی به این کشور است، بلکه دستتان را باز می‌گذارد که به 26 کشور اروپایی دیگر که با آلمان در پیمان شینگن عضو هستند سفر کنید.

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین کشورهایی هستند که ویزای آلمان یا ویزای شینگن اجازه وارد شدن توریست‌ها به آن‌ها را می‌دهد.

معرفی انواع ویزا آلمان

انواع ویزای آلمان بر اساس هدف‌های متنوع متقاضیان از سفر به این کشور ارائه‌شده‌اند. بسته به اینکه می‌خواهید به دیدار خانواده‌تان در آلمان بروید یا اینکه قصدتان از سفر، کار در آلمان یا گردشگری در این کشور است، باید برای یکی از انواع ویزای آلمان را که به این منظور ارائه‌شده اقدام کنید. در اینجا نمونه‌های مختلف ویزای آلمان را معرفی کرده‌ایم.

1. ویزای گردشگری آلمان

گردشگرانی که یکدل نه صد دل عاشق دیدنی‌های آلمان هستند و هر جور شده می‌خواهند جاذبه‌های تاریخی شگفت‌انگیز این کشور را تماشا کنند، نسبت به دریافت ویزای گردشگری آلمان اقدام می‌کنند.

همان‌طور که گفتیم ویزای گردشگری آلمان اجازه‌نامه‌ای برای ورود به 26 کشور اروپایی دیگر است و در طول سفرتان می‌توانید جاذبه‌های اروپا را هم تماشا کنید.

اگر اولین بار است که می‌خواهید به یک سفر گردشگری بروید، خبرهای خوبی برایتان داریم. با سفر به آلمان و چندین کشور از لیست شینگن، می‌توانید تجربه‌ای به‌اندازه چندین و چند سفر گردشگری کسب کنید. چراکه در این سفر می‌توانید فرهنگ آلمانی‌ها را با دیگر کشورهای همسایه‌شان مقایسه کرده و با تفاوت‌های جالب مردمی که در یک موقعیت جغرافیایی زندگی می‌کنند آشنا شوید.

یادتان باشد که…

ویزای گردشگری تنها برای 90 روز اعتبار دارد و پس‌ازآن باید هر چه سریع‌تر از خاک آلمان خارج شوید؛ بنابراین برنامه سفرتان را جوری تنظیم کنید که دیدنی‌های آلمان  مانند جنگل سیاه آلمان، قلعه هوهنزولرن، قلعه شورین، کلیسای جامع آخن و … را از دست ندهید

2. ویزای دیدار با خویشاوندان آلمان

اگر پدر یا مادرتان ساکن آلمان است یا خواهر و برادری دارید که در این کشور زندگی می‌کند، با گرفتن ویزای آلمان با دعوتنامه می‌توانید به آن‌ها ملحق شوید. این ویزا مخصوص دیدار با اعضای خانواده و بستگان درجه‌یک در نظر گرفته‌شده است.

برای گرفتن این نوع از ویزای آلمان باید دعوتنامه ای از سوی خویشاوندانتان داشته باشید. در این دعوت‌نامه آدرس فرد موردنظر در آلمان ذکر می‌شود.

پس‌ازاینکه دعوت‌نامه را به سفارت تحویل دادید، نسبت فردی که دعوت‌نامه را فرستاده با متقاضی ویزا بررسی‌شده و پس از احراز اصالت دعوت‌کننده در آلمان، ویزای دیدار با خویشاوندان صادر خواهد شد.

باید بدانید که

  • طبق قوانین در نظر گرفته‌شده برای ویزای دیدار با خویشاوندان، کلیه خرج و مخارج شما در طول سفر بر عهده میزبان است.
  • از دیگر موارد مهم این است که، برای گرفتن ویزای دیدار با بستگان و خانواده باید سن متقاضی بالای 18 سال باشد. درصورتی‌که سنتان از 18 سال کمتر است، ارائه رضایت­نامه والدین الزامی است.
  • درنهایت اینکه، ویزای دیدار با خویشاوندان برای کسانی که همسرشان مقیم آلمان است هم صادر می‌شود.

3. ویزای تحصیلی آلمان

دانشگاه‌های آلمان ازجمله مشهورترین دانشگاه‌های جهان هستند و همه‌ساله متقاضیان زیادی برای تحصیل در دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه هایدلبرگ، دانشگاه آخن و… راهی این کشور می‌شوند.

علت پرطرفدار بودن تحصیل در آلمان، تنها سرشناس بودن دانشگاه‌های این کشور نیست. بلکه تحصیل بسیار کم‌هزینه و رایگان است که علاقه‌مندان را به‌سوی این کشور پیشرفته جذب می‌کند.

تحصیل در آلمان شرایط خاص خودش را دارد. در ادامه پیش‌نیازهای دانشگاه‌های آلمان را برای پذیرش در هر مقطع تحصیلی آورده‌ایم.

تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان

تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان یک سرمایه‌گذاری پرسود برای آینده هر فردی است. چراکه پس ‌از آن مسیر پیشرفت برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و گرفتن فرصت‌های شغلی هموارتر خواهد بود.

کسانی که می‌خواهند در این مقطع در آلمان ادامه تحصیل دهند، باید گواهی 12 ساله پایان تحصیلاتشان را که پیش‌نیاز ورود به دانشگاه است، ارائه کنند.

همچنین با توجه به اینکه دانشگاه‌های مطرح آلمان این مقطع را به زبان آلمانی ارائه می‌کنند، متقاضیان باید حداقل مدرک B1 زبان آلمانی را داشته باشند تا بتوانند در دانشگاه ثبت‌نام کنند.

از دیگر مواردی مهم برای تحصیل در این مقطع دارا بودن سن کمتر از 21 سال است. البته درصورتی‌که متقاضی سنش از 18 سال کمتر باشد، باید سرپرست وی نیز موقع تحصیل در آلمان سکونت داشته باشد؛ بنابراین باید ویزای آلمان برای متقاضی و سرپرست او به‌طور هم‌زمان گرفته شود.

یادتان باشد که
  • تحصیل در مقطع کارشناسی شامل بورسیه تحصیلی نمی‌شود؛ بنابراین باید توانایی تامین هزینه‌های دانشگاه و زندگی را تا پایان تحصیلتان داشته باشید.
  • کل مدت ‌زمانی که برای این دوره تحصیلی در نظر گرفته‌شده چهار سال یا هشت ترم است؛ بنابراین باید به نحوی برنامه تحصیلتان را تنظیم کنید که تا پایان مدت تعیین‌شده بتوانید از دانشگاه فارغ‌التحصیل شوید.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

اگر تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان را در نظر دارید، باید قبل از کاری مدرک زبان انگلیسی را آماده کنید. دانشگاه‌های آلمان برای این مقطع، مدرک آیلتس با نمره 6.5 به بالا و تافل با نمره 90 به بالا را قبول می‌کنند.

البته دانشگاه‌های آلمان درس‌های مقطع ارشد را به زبان آلمانی هم ارائه می‌کنند. درصورتی‌که به این زبان مسلط باشید می‌توانید با ارائه مدرک B1 یا B2 در یکی از دانشگاه‌های این کشور مشغول به تحصیل شوید.

برای پذیرفته شدن در مقطع ارشد شرایط دیگری هم وجود دارد. ازجمله اینکه متقاضی باید مقطع کارشناسی را با موفقیت سپری کرده باشد.

همچنین در این مقطع هم باید گواهی تمکن مالی را برای تامین هزینه‌های زندگی و دانشگاه به سفارت ارائه کنید. چراکه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان هم شامل بورسیه یا کمک‌هزینه تحصیلی نمی‌شود.

یادتان باشد که
  • اگرچه شرایط سنی به نظر تاثیر چندانی در پذیرش متقاضیان تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس ندارد، اما دانشگاه‌های آلمان کسانی را برای این مقطع انتخاب می‌کنند که سنی کمتر از 30 سال دارند.
  • همچنین توجه داشته باشد که دوره فوق‌لیسانس یا کارشناسی ارشد، یک دوره تحصیلی دوساله است. درصورتی‌که نتوانید به‌موقع این دوره را به پایان برسانید، ممکن است ویزای تحصیلی­تان دچار مشکل شود.

تحصیل در مقطع دکتری در آلمان

تحصیل در مقطع دکتری در آلمان نسبت به دو دوره قبلی پرطرفدارتر است. چراکه دانشجویان این دوره می‌توانند برای تحصیلشان از بورسیه‌های فراهم‌شده استفاده کنند.

برای تحصیل در مقطع دکتری باید فوق‌لیسانس را با موفقیت سپری کرده باشید و رزومه قابل قبولی آماده کنید. ازجمله موارد مهم دیگر برای تحصیل در این مقطع، می‌توان به توصیه‌نامه‌های اساتید و نامه انگیزه ادامه تحصیل اشاره کرد.

یادتان باشد که
  • دوره دکتری یک دوره سه تا پنج‌ساله است و برای اینکه بتوانید در آن پذیرش بگیرید باید مدرک آیلتس با نمره بالای هفت یا مدرک زبان آلمانی B2 به بالا را ارائه کنید.
  • دانشگاه‌های آلمان شرایط سنی خاصی برای پذیرش دانشجویان دکتری در نظر نگرفته‌اند؛ بنابراین تمام کسانی که شرایط مناسب تحصیل در این مقطع را دارند می‌توانند برای ویزای آلمان اقدام کنند.

تنها نکته باقی‌مانده درباره ویزای تحصیلی آلمان این است که، دانشگاه‌های آلمان رشته‌های مختلف تحصیلی ازجمله شاخه‌های پزشکی را هم ارائه می‌کنند. با توجه به علاقه‌ای که دارید می‌توانید یکی از رشته‌های موردعلاقه‌تان را انتخاب کرده و برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنید.

4. ویزای کار آلمان

آلمان به‌عنوان سرزمین اختراع و نوآوری شناخته می‌شود، به همین خاطر، افراد زیادی با آرزوی استخدام شدن در شرکت‌های آلمانی به دنبال ویزای این کشور هستند.

اگر می‌خواهید تخصصتان را گسترش دهید و در زمینه شغلی‌تان به‌جایی برسید که همیشه آرزویش را داشته‌اید، همین‌الان برای ویزای کار آلمان اقدام کنید. این ویزا به شما این امکان را می‌دهد که کار کردن در شرکت‌های متعدد آلمان را امتحان کنید و درنهایت پس از حدود دو سال کار در آلمان، بلو کارت (Blue Card) یا اقامت دائم این کشور را به دست بیاورید.

البته این شرایط برای کسانی در نظر گرفته‌شده که حداقل مدرک زبان B1 آلمانی را دارند، در غیر این صورت متقاضی باید نزدیک سه سال سابقه کار داشته باشد تا بتواند بلو کارت آلمان را بگیرد.

با داشتن اقامت آلمان، می‌توانید حیطه کاریتان را به‌کل کشورهای عضو پیمان شینگن گسترش دهید و به بالاترین درجه شغلی برسید.

شرایط گرفتن ویزای کار آلمان

برای گرفتن این نوع ویزای آلمان، شرایط خاصی توسط سفارت این کشور در نظر گرفته‌شده است. در ادامه به این شرایط اشاره‌کرده‌ایم.

  • دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس دارای تاییدیه( ZAB)
  • تسلط به زبان انگلیسی با نمره آیلتس شش به بالا یا سطح B2 زبان آلمانی
  • دارا بودن سابقه کاری مرتبط به مدت حداقل دو سال
  • دعوتنامه کارفرمای آلمانی
یادتان باشد که
  • با داشتن ویزای آلمان می‌توانید همسر و فرزندان زیر 18 سالتان را هم به آلمان ببرید. تا زمانی که شما در این کشور مشغول کار هستید، فرزندانتان می‌توانند در آلمان مشغول به تحصیل شوند. البته شاغل شدن همسرتان هم بلامانع است و وی هم می‌تواند برای پیدا کردن کار موردعلاقه‌اش اقدام کند.
  • قبل از اینکه قدم در راه دریافت ویزای آلمان برای کار بگذارید، باید ابتدا فرصت‌های شغلی موجود در این کشور را جستجو کنید. اگر شغل شما در این لیست بود، نسبت به گرفتن ویزای کاری آلمان اقدام کنید. در غیر این صورت شانستان را برای کشورهای دیگر امتحان کنید.

5. ویزای تجاری آلمان

آلمان وارث چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. شنیدن همین جمله کافی است، تا صاحبان کسب‌وکارهای مختلف سفر آلمان را در برنامه‌های کاریشان قرار دهند.

شهروندان کشورهای مختلف شرایط متفاوتی برای تجارت با آلمان دارند. در حال حاضر شهروندان 62 کشور نیاز به ویزای تجاری برای دادوستد با شرکت‌های این کشور ندارند؛ اما شهروندان دیگر کشورها باید حتما ویزای آلمان را داشته باشند تا بتوانند وارد خاک این کشور شوند.

ایرانی‌ها ازجمله کسانی هستند که گرفتن ویزای تجاری آلمان برایشان ضروری است؛ بنابراین اگر علاقه دارید که با شرکت‌های آلمانی در ارتباط باشید، همین‌الان برای گرفتن ویزای این کشور اقدام کنید و فرصت را از دست ندهید.

راستی

برای گرفتن این ویزا باید یک سری مدارک را آماده کنید. در ادامه به آن‌ها اشاره‌کرده‌ایم.

  • دعوتنامه شریک تجاری در آلمان به زبان انگلیسی یا آلمانی
  • مشروح جلسات تجاری (برای اقامت بیش از 30 روز در آلمان(
  • صورتحساب گردش مالی شش‌ماهه شرکت تجاری
  • اجازه‌نامه مدیر برای سفرهای کاری کارکنان
  • سند نشان‌دهنده وجود روابط تجاری پیشین بین دو شرکت
  • کپی و اصل اساسنامه شرکت تجاری
  • گواهی اینکه یکی از شرکت‌های تجاری میهمان یا میزبان، عهده‌دار هزینه‌های اقامت و… متقاضی در طول سکونت در آلمان خواهد شد.

6. ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان

اگر فرودگاه آلمان واسطه‌ای برای سفرتان باشد، به این نوع ویزای آلمان نیاز خواهد داشت. ویزای ترانزیت فرودگاهی به‌عنوان «ویزای نوع A» هم شناخته می‌شود.

این ویزا به شما اجازه می‌دهد که حداکثر به مدت 12 ساعت در فرودگاه آلمان حضور داشته باشید و سپس ‌از آنجا به سمت کشور دیگر پرواز کنید. اگر شرایطی پیش آماد و مجبور شدید بیشتر از 12 ساعت در فرودگاه آلمان بمانید، باید با سفارت آلمان در تماس باشید تا ویزای ویزیتور یا گردشگری برایتان صادر شود.

7. ویزای کارآموزی در آلمان

این نوع ویزای آلمان برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند در یک دوره آموزشی یا کارآموزی در آلمان شرکت داشته باشند. قبل از گرفتن این ویزا باید درباره دوره‌های آموزشی که در آلمان برگزار می‌شود تحقیق کنید، سپس درصورتی‌که به دوره موردنظر علاقه داشتید، ویزای کارآموزی در آلمان را بگیرید.

یادتان باشد که…

  • اغلب این دوره‌ها به زبان آلمانی ارائه می‌شوند و برای شرکت در آن‌ها، باید زبان آلمانی بدانید. با تحقیق درباره دوره، متوجه خواهید شد که چه حد باید به این زبان مسلط باشید. در بعضی از این دوره‌ها می‌توانید با دانش مقدماتی زبان آلمانی شرکت کنید، در نقطه مقابل دوره‌هایی هستند که نیاز به تسلط کامل به زبان آلمانی دارند و باید به‌صورت روان آلمانی صحبت کنید.
  • برای شرکت در این دوره‌ها سن، جنسیت، مذهب و… اهمیتی ندارد. تنها علاقه‌مندی شما است که پیش‌نیاز شرکت در کارآموزی در آلمان است.
  • قبل از شرکت در دوره، باید درباره اینکه آیا مبلغی به کارآموز پرداخت می‌شود و اینکه محل اقامت به عهده برگزارکننده دوره است یا نه، تحقیق کنید. اگر برگزارکننده هیچ هزینه‌ای را پرداخت نکند، باید تمکن مالی برای اقامت در آلمان در طول مدت شرکت در دوره را داشته باشید.

8. ویزای پزشکی آلمان

اگر نیاز به دریافت خدمات درمانی در آلمان دارید، باید ویزای پزشکی این کشور را بگیرید. مطابق این نوع از ویزای آلمان، متقاضی می‌تواند در بیمارستان‌های آلمان تحت مداوا قرار بگیرید.

یادتان باشد که

  • این ویزا به‌صورت سه ماه صادر می‌شود. اگر زمان بیشتری برای خدمات پزشکی نیاز بود، متقاضی باید نسبت به دریافت ویزای شینگن اقدام کند.
  • برای اخذ ویزای درمانی آلمان، باید تمام مدارک بیمار را به همراه توصیه‌نامه پزشک معالج به سفارت آلمان تحویل دهید.
  • برای ویزای پزشکی باید نامه پذیرش بیمارستان آلمانی که قرار است بیمار در آنجا درمان شود را هم به سفارت تحویل دهید.
  • متقاضی باید گواهی تمکن مالی را برای تامین هزینه‌های درمان و اقامت در آلمان ارائه کند.

9. ویزای نمایشگاهی آلمان

پیشرفته بودن آلمان منجر به برگزاری نمایشگاه‌های متعدد تجاری در این کشور شده است. اغلب تجار علاقه‌مند هستند که در این نمایشگاه‌ها شرکت کنند و با آخرین دستاوردهای پیشرفته دنیا آشنا شوند.

برای شرکت در نمایشگاه‌های آلمان، باید ویزای نمایشگاهی این کشور را دریافت کنید. اگر چندین و چند بار با اهداف تجاری به محدوده شینگن سفرکرده‌اید، به‌ احتمال ‌زیاد این نوع ویزای آلمان در کمترین زمان ممکن برایتان صادر شود.

اما درصورتی‌که اولین بارتان است که می‌خواهید در نمایشگاه‌های آلمان شرکت کنید، حتما قوانین ارائه‌شده در سایت سفارت آلمان را مطالعه کنید. سپس یک بازه زمانی مناسب برای صدور ویزا در نظر داشته باشید تا تاخیر در صدور ویزا، باعث جا ماندنتان از نمایشگاه نشود.

10. ویزای آلمان برای شرکت در مسابقات ورزشی، جشنواره‌های هنری و مذهبی

این ویزای آلمان برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند در یک رویداد فرهنگی، مذهبی در آلمان شرکت کنند. ورزشکاران هم ازجمله دارندگان این ویزا برای حضور در آلمان هستند.

برای داشتن این ویزا، باید ثابت کنید که قرار است در یک رویداد ورزشی، فرهنگی یا مذهبی حضور داشته باشید. سفارت آلمان پس ‌از اینکه درباره این موضوع تحقیق کرد و به‌درستی گفته‌هایتان پی برد، ویزای شینگن را برایتان صادر خواهد کرد.

11. ویزای مهمان علمی آلمان

این نوع از ویزای آلمان برای محققانی که برای انجام مطالعه و ادامه تحقیقاتشان در آلمان حضور دارند صادر می‌شود.

12. ویزای شینگن آلمان برای همسر

اگر با فردی آلمانی‌تبار ازدواج‌کرده‌اید، باید ویزای آلمان برای همسر را برای ملحق شدن به او دریافت کنید. برای داشتن این ویزا باید، مدارکی که نشان می‌دهند همسرتان شهروند آلمان است را به سفارت این کشور تحویل دهید. همچنین ارائه گواهی ازدواج برای صدور ویزای آلمان الزامی است.

مدارک لازم برای ویزای آلمان

حالا که درباره انواع ویزای آلمان اطلاعات کسب کردیم، وقتش رسیده که بدانیم چه مدارکی را برای گرفتن ویزا باید آماده کنیم. در ادامه لیست مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای آلمان را آورده‌ایم.

  • تکمیل آخرین نسخه از فرم درخواست ویزا به‌درستی و در کمال صداقت
  • گذرنامه بااعتبار بیشتر از سه ماه و داشتن بیشتر از دو ورق خالی
  • اصل شناسنامه به همراه کپی تمام صفحات آن
  • اصل کارت ملی به همراه کپی تمام صفحات آن
  • گواهی پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان
  • بیمه مسافرتی به ارزش حداقل 30 هزار یورو
  • دو قطعه عکس استاندار با پشت زمینه سفید که سه ماه اخیر گرفته‌شده
  • گواهی نشان‌دهنده تمکن مالی
  • بلیط رفت‌وبرگشت برای سفرهای گردشگری
  • مدارک رزرو هتل برای سفرهای گردشگری
  • نامه بورسیه دانشگاه برای بورسیه‌های دکتری
  • نامه پذیرش دانشگاه برای مقطع لیسانس و کارشناسی ارشد
  • مدارک پزشکی برای ویزای درمانی

اگر شاغل هستید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:

  • ترجمه آخرین حکم کارگزینی
  • صورتحساب گردش مالی شش ماه اخیر حسابتان
  • گواهی رضایت کارفرما برای ترک شغل
  • گواهی مالیات بر درآمد

اگر برای خودتان کار می‌کنید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:

  • یک کپی از پروانه کسب‌وکار
  • صورتحساب گردش مالی شش ماه اخیر حسابتان
  • گواهی مالیات بر درآمد

اگر دانش‌آموز یا دانشجو هستید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:

  • گواهی ثبت‌نام در مدرسه یا دانشگاه
  • رضایت‌نامه مدرسه یا دانشگاه برای ترک تحصیل در طول مدت‌زمان سفر

اگر بازنشسته هستید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:

  • صورتحساب گردش مالی شش ماه اخیر حسابتان

دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آلمان

یادتان باشد که سفارت آلمان تمام مدارک ارائه‌شده توسط متقاضیان را به‌دقت بررسی می‌کند و درصورتی‌که کوچک‌ترین ناهماهنگی در مدارک ارائه‌شده ببیند، درخواست ویزای آلمانتان را ریجکت یا رد خواهد کرد.

برای اینکه بتوانید بدون دردسر ویزای شینگن را دریافت کنید، باید درباره اشتباهاتی که می‌تواند رسیدن به آلمان را به یک رویای دست‌نیافتنی تبدیل کند، اطلاعات کسب کنید. بعضی از مهم‌ترین مواردی که منجر به رد شدن درخواست ویزای آلمان از سوی سفارت می‌شود را در اینجا ارائه کرده‌ایم.

  • ناقص بودن اطلاعات فرم ویزا
  • عدم صحت اطلاعات درج‌شده در فرم ویزا
  • عدم ارائه بلیط برگشت در سفرهای گردشگری
  • جعلی بودن آدرس هتل در سفرهای گردشگری
  • عدم ارائه بیمه مسافرتی یا تمام شدن مهلت آن
  • گذرنامه با اعتبار کمتر از سه ماه و خالی نبودن حداقل دو صفحه آن
  • عدم ارائه صورتحساب گردش مالی شش‌ماهه در صورت نیاز
  • ارائه نکردن رضایت‌نامه والدین برای افراد زیر 18 سال
  • قدیمی بودن فرم درخواست ویزا
  • ناقص بودن مدارک ارائه‌شده
  • قدیمی بودن و غیراستاندارد بودن عکس ارائه‌شده
  • دارا بودن سوءپیشینه کیفری
  • ممنوع‌الخروج بودن متقاضی

انواع ویزای انگلیس و مدارک لازم برای اخذ آنها

انگلیس نیز مانند هر کشور دیگری برای کسانی که می‎خواهند وارد خاکش شوند قوانین مخصوصی دارد و ویزاهای مختلفی صادر می‎کند. بسته به اینکه قصد شما از سفر به انگلستان چیست باید برای اخذ یکی از ویزاهای این کشور اقدام کنید. در ادامه به معرفی اجمالی انواع ویزاهای انگلیس و مدارک لازم برای ویزای انگلیس خواهیم پرداخت.

انواع ویزای انگلیس

ویزای انگلیس انواع مختلفی دارد که می توان از توریستی، تحصیلی، کاری، پزشکی (درمانی)، ازدواج، سرمایه گذاری، تاسیس شرکت و فامیلی(خانوادگی) نام برد که هر کدام را جداگانه معرفی می کنیم.

ویزای توریستی انگلیس

ویزا توریستی انگلستان همانطور که از نامش پیداست مخصوص سفرهای توریستی و کوتاه مدت به این کشور است. این نوع ویزا به شما اجازه کار، تحصیل و یا اقامت در انگلستان را نمی‎دهد و در بهترین حالت به شما اجازه می‎دهد تا انقضای تاریخ ویزایتان در این کشور بمانید.

اگر برای اولین بار است که می‎خواهید به انگلستان سفر کنید باید برای ویزای 6 ماهه اقدام کنید. اگر چندین بار سفر کوتاه مدت به انگلیس داشته‎اید می‎توانید برای ویزای 2 ساله اقدام کنید و اگر قبلا این ویزا را دریافت کرده‎ایم می‎توانید برای ویزای 5 ساله اقدام کنید.

مدارک لازم برای ویزای توریستی انگلیس

  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی
  • یک نسخه تکمیل شده فرم آنالین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است
  • 2 قطعه عکس 3.5×4.5
  • اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
  • اصل و ترجمه کارت پایان خدمت
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به التین برای 5 ماه گذشته , سپرده های بانکی و…
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان التین برای 6 ماه گذشته الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل: گواهی اشتغال به کار که در آن سمت و تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق می‎باشد یا خیر، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …
  • مدارک میزبان در انگلستان: دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد، فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل آب برق و گاز و…

**در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم میتوانید استفاده نمایید.

**ترجمه رسمی (دارالترجمه) برای تمامی مدارک فوق کافیست و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نمی باشد.

**کپی از کلیه صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید پاسپورت الزامی است.

ویزای تحصیلی انگلیس

بعد از ویزا توریستی انگلستان نوبت به تحصیل در این کشور می رسد. انگلستان دانشگاه و کالج‎های معتبری در سطح جهانی دارد از همین رو، بسیاری از علاقمندان به فراگیری علم و دانش مشتاق‎ند که ویزای تحصیلی انگلیس را بگیرند. جالب است بدانید از 10دانشگاه برتر دنیا 4 دانشگاه در انگلستان قرار دارند.

برای تحصیل در این کشور در درجه اول باید از سوی یک دانشگاه، کالج یا موسسه آموزشی پذیرش تحصیلی بگیرید و پس از آن برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس اقدام کنید. بر اخد ویزای دانشجویی در انگلستان سیستم امتیاز شماری حاکم است. هر دانشجوی متقاضی لازم است 40 امتیاز کسب کند.

مدت اعتبار ویزای دانشجویی بستگی به دوره تحصیلی شما دارد. دانشجو 1ماه قبل از شروع دروره می‎تواند وارد انگلیس شود و در طول تحصیل خود اجازه دارد 20 ساعت در هفته کار کند.

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی انگلیس

برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان یا همان ویزای دانشجویی، دانشجو باید جدا از مدارک شخصی مدارک تحصیلی خود را نیز همراه با ترجمه انگلیسی به سفارت انگلیس ارائه دهد.

ویزای کاری انگلیس

با اخذ ویزای کاری می‎توان پس از مهاجرت به انگلیس شروع به کار نمود. از سال 2008 میلادی، سیستم امتیازشماری برای اخذ ویزای کاری انگلستان اعمال می‎شود. انواع عمده ویزای کاری شامل موارد زیر است:

  • برای افراد با مهارت‌های ویژه (highly skilled workers)، سرمایه‌گذاران (investors)، صاحبان تجارت (entrepreneurs) و افرادی که جدیدا از دانشگاه‎های بریتانیا فارغ التحصیل شده‎اند. اگر برای اخذ ویزای انگلیس از این طریق اقدام می‎کنید، نیاز به داشتن پیشنهاد کاری ندارید، اما باید در ارزیابی امتیازشماری امتیاز قبولی را کسب نمایید.
  • برای افراد با مهارت تخصصی(skilled workers)
  • اگر از یک کارفرما در انگلیس پیشنهاد کاری دارید می‎توانید اقدام به اخذ این نوع ویزا نمایید.
  • برای افرادی که مایلند بطور موقت کار کنند (temporary workers)
  • اگر کارفرمایی در انگلیس مایل به حمایت از شما باشد، احتمال دارد واجد شرایط اخذ ویزای ورود موقت برای انجام انواع کارها باشید.

همینطور می‎توانید به‌عنوان کارگر خانگی (domestic worker)، تنها نماینده یک شرکت خارجی، نماینده یک روزنامه خارجی، آژانس خبری خارجی یا مؤسسه رادیو تلویزیونی خارجی، برای کار در انگلیس اقدام کنید.

مدارک لازم برای ویزای کاری انگلیس

  • اصل مدارک ملکی مانند سند ملک، اجاره نامه و…
  • اصل مدارک بانکی  (پرینت 6ماهه حساب بانکی
  • مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، حکم بازنشستگی، فیش حقوقی، جواز کسب، روزنامه رسمی و…
  • دو قطعه عکس جدید زمینه سفید
  • فرم اینترنتی درخواست وی زا و برگه تاییدیه
  • شناسنامه
  • هزینه ویزا
  • دعوتنامه و کپی پاسپورت دعوت کننده

**ارائه ترجمه رسمی تمامی این مدارک به سفارت الزامی است.

ویزای پزشکی (درمانی) انگلیس

بیمارانی که بیماری حادی دارند برای ادامه درمان می‎توانند ویزای درمانی گرفته و به انگلستان مهاجرت کنند. افرادی که برای معایه پزشکی به انگلیس می‎روند را به افسر ترخیص ارجاع می‎دهند تا مشخص شود بیماری واگیردار است یا نه. بیماران واگیردار اجازه ورود به انگلیس را ندارند. پرداخت هزینه‎های پزشکی به عهده خود بیمار می‎باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای پزشکی انگلیس

  • نامه یا اوراق پزشكی تایید شده از سوی پزشك یا متخصصی كه نشان دهد هماهنگی لازم برای ادامه درمان انجام شده است.
  • ارائه مدارك مالی و اوراق بانكی كه نشان دهنده ی توان مالی شخص بيمار براي پرداخت هزينه های درمان است.
  • نامه از كارفرما كه نشان دهد جهت انجام امور پزشكی و درمانی به شخص بیمار (كارمند) مرخصی داده است .
  • در صورتیكه شخص خودفرما باشد باید اوراق مالی و برگه های شركت كه نشان دهنده فعالیت شركت باشد را به همراه داشته باشد.
  • مدارك یا اسناد زمین، خانه، مستغلات شخص بیمار ، همسر  و یا والدین بیمار
  • مداركی كه نشان دهد شخص بیمار تمامی هماهنگی ها برای سفر از قبیل هتل یا محلی برای اقامت و … را انجام داده است.
  • صورتحساب های بانكی شش ماه گذشته
  • در صورتیكه پزشك یا متخصص معالج تشخیص دهد كه دوره درمان تمام نشده و بیمار هنوز نياز به مراقبت و درمان بعدی دارد، می توان نسبت به تمدید ویزای پزشكی تا یازده ماه اقدام كرد. در اینصورت باید نام پزشك یا متخصص معالج، قبض های پرداختی، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارك مالی را كه استطاعت بیمار را نشان می دهد را جهت تمدید ویزا ارائه نمود.

 ویزای ازدواج انگلیس

ویزای ازدواج همانطور که از نامش پیداست برای کسانی است که ‎می‎خواهند از طریق ازدواج شهروندی انگلیس را دریافت کنند. ویزای ازدواج در انگلستان ب ه دو دسته کلی تقسیم می‎شود:

  • ویزای ازدواج که در این نوع ابتدا به شما یک ویزای 33ماهه داده می‎شود و این ویزا پس از اتمام 33ماه دیگر تمدید می‎شود. در صورت عدم ایجاد مشکل پس از 5سال زوج می‎توانند درخواست اقامت دائم کنند. نکته قابل توجه این است که سن زوجین نباید زیر 18سال باشد. شرایط اخذ این ویزا به این‎صورت است که یکی از زوج‎‏ها اقامت انگلستان را داشته باشد. زوجین از قبل با هم آشنا باشند، زوجین قصد اقامت دائم در انگلیس داشته باشند و محل اقامتشان از قبل مشخص شده باشد.
  • ویزای نامزدی انگلستان، به 2ویزای معمولی و ویزای ویزیتوری تقسیم می‎شود. در این ویزا معمولا یک ویزای 6ماهه به شما داده می‎شود که با هم ازدواج کنید. در اخذ این ویزا توجه به چند نکته ضروری است. اول اینکه چند همسری در انگلستان جرم محسوب می‎شود. دوم اینکه اگر بیوه یا مطلقه هستید لازم است مدارک مربوط له ان را ارائه کنید.

پس از اینکه در مدت زمان ویزای 6ماهه ازدواج کردید برای شما یک ویزای 3ساله صادر می‎شود. در ویزای ویزیتوری هم به فرد یک ویزای 6ماهه داده می‎شود. فرد در این ویزا در انگلستان ازدواج کرده و دوباره به کشورش باز می‎گردد تا از کشور خود برای ویزای 3ساله اقدام کند. اخذ این نوع ویزا برای ایرانی‎ها مقدور نیست.

مدارک لازم برای ویزای ازدواج انگلیس

  • پاسپورت جديد و قديم متقاضی
  • یک قطعه عكس رنگی 4.5*3.5
  • مدارک اثبات کننده وضعیت مالی متقاضی شامل منابع درآمدی و حساب های بانکی
  • مدارک اثبات کننده برنامه آینده شما برای ازدواج : مانند محل سکونت بعد از ازدواج
  • مدارک اثبات کننده حقیقی بودن ازدواج و ارتباط مستمر با همسر: عكس ها و فيلم ها ، پرينت هاي تلفن، بلیط های سفرو رزرواسیون های هتل در سفرهای مشترک
  • جزئیات تدارکات ازدواج و مدارک اثبات کننده ی پرداخت بخشی از هزینه های ثبت ازدواج

  ویزای سرمایهگذاری انگلیس

این نوع ویزا هیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی ندارد و همه خانواده شما هم  (فرزند،همسر و …) می‎توانند از طریق ویزای شما به انگلیس سفر کنند. این ویزا ابتدا به مدت 3سال (2 سال تمدید آن) توسط دولت انگلیس ارائه می‎شود و بعد از آن می‎توانید برای اقامت دائم اقدام نمایید. همچنین برای دریافت این ویزا بایستی در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب نمایید.

با داشتن این ویزا حقوق و مزایای شما درست مانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود (خدمات پزشکی، آموزشی و … ) و شما می‌توانید برای اقامت دائم در انگلیس تمامی شرایط را احراز نمایید.

3نوع ویزای سرمایه‎گذاری در انگلستان وجود دارد:

  • ویزای سرمایه‎ گذاری 50هزار پوندی
  • ویزای سرمایه ‎گذاری 200هزار پوندی
  • ویزای سرمایه ‎گذاری 1میلیون پوندی
  • ویزای 50هزار پوندی به ویزای کارآفرینی پس از تحصیل نیز معروف است. این یک طرح ویژه برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای دائم از طریق سرمایه‎گذاری است. شما باید یک گواهی داشته باشید که نشان دهد از یکی از دانشگاه‎های انگلستان فارغ‎التحصیل شده‎اید و 50هزار پوند انگلیس دارید. در این راستا می‎توانید ویزای 2ساله‎ای به‎عنوان زمان ایجاد شغل با 50هزار پوند اخذ کنید.
  • اگر بتوانید در این کار موفق شوید در نهایت  می‎توانید ویزای 2ساله خود را به اقامت دائم تبدیل کنید.
  • طرح سرمایه‎گذاری 200هزار پوندی اما برای اشخاصی است که می‎خواهند در انگلستان تجارتی راه‎اندازی کنند. این ویزا براساس سیستم امتیاز شماری است و لازم است متقاصی برای آن 95 امتیاز کسب کند.
  • برای کسب این امتیار ابتدا باید نشان دهد دارایی معادل 200 هزار پوند دارد؛ در درجه دوم شخص باید دارای مدرک آیلتس حداقل ۵/۵ باشد. برای کسب این ویزا باید نشان دهید می‎توانید از پس هزینه‎های خود و خانواده خود بر بیایید.
  • نوع دیگر ویزا ویزای 1میلیون پوندی است که هدف از آن جذب نیروهای متخصص با دارایی بالا به انگلستان است. این سرمایه‎گذاری به متقاضی اجازه می‎دهد با ویزای 3ساله وارد انگلستان شود و در  صورت موفقیت در سرمایه‎گذاری ویزای خود را 2سال دیگر تمدید کند. پس از 5سال سرمایه‎گذاری متقاضی می‎تواند برای اقامت دائم اقدام کند.

·         ویزا برای تاسیس شرکت در انگلیس

  • نحوه ارزیابی شرایط متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلیس بوسیله self-assessment points calculator و فرم تقاضا و اطلاعات شخصی شما انجام می‎گیرد.

برای اخذ این ویزا می بایست 200 هزار پوند برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلیس در یکی از شرکت‌های تحت نظارت (financial service authority) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند شانس شما را تا 10 امتیاز افزایش دهد( کسب نمره 6.5 آزمون IELTS مورد نیاز است)

  • Post_study work

برای اخذ این ویزا سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلیس و یا بودن تحت ویزای Tier 4 الزامی است.

  • ویزای Tire 2 نوع ویزا مهارت شغلی (Skilled Worker)

برای اخذ این ویزا داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه مدت یا بلند مدت الزامی است. این دسته شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه‎ای نیز می‎باشد.

در این ویزا شما به یک اسپانسر مالی در ضمن اقامت در انگلیس نیاز دارید. این مقدار برابر 800 هزار پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان او می‎باشد. متقاضی باید این مبلغ را 90 روز پیش از درخواست در حسابی قرار دهد. بیشتر امتیازات ویزای کاری مربوط به پیشنهاد شغلی شما است که تا 50 امتیاز شما را شامل می‌شود و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است..

مدارک تحصیل، درآمد آینده و مدارک زبان انگلیسی شما نیز در گرفتن ویزای TIER 2 جهت اقامت در انگلیس تاثیرگذار است.

  • ویزای Tier 3

مربوط به کارهای موقت و متقاضیان مهاجرت کاری موقت به انگلیس است.

  • ویزای Tier 4

ویزای دانشجویی انگلیس که به 2 گروه دانش‌آموزان General (بالای 17 سال) و دانش آموزان Child (بین 17 تا 74 سال) تقسیم می‎شود. شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلیس می‎باشد.

در ویزا دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر مالی جهت پرداخت هزینه‎های هتل است. همینطور 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش‎آموزی شما مربوط می‌شود. گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می‎باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3‎ ساله داده می‎شود.

  • ویزای Tier 5

ویزای موقت کاری جهت کار در انگلیس که مربوط به متقاضیان کار موقت در انگلیس است.

ویزای فامیلی انگلستان (خانوادگی)

یکی دیگر از انواع ویزای انگلیس، ویزای فامیلی یا ویزای خانوادگی انگلستان است. این ویزا برای کسانی می باشد که یکی از اعضای خانواده‎شان در انگلیس زندگی می‎کنند و متقاضی قصد دارد به او سر بزند.

شما در صورتی که قرار باشد از فرزندتان حمایت کنید، به والدین خود سر بزنید، اگر قرار باشد خانواده‎تان از شما حمایت کنند؛ در این شرایط می‎توانید برای ویزای خانوادگی اقدام کنید.

در این صورت کسی که شما را دعوت می‎کند یا باید اقامت دائم داشته باشد و یا شهروند انگلیس باشد. شما نیز باید واجد شرایطی از قبیل سن بالای 18 (مگر اینکه به‎عنوان کودک اپلای کنید) رابطه شناخته شده و قانونی، وجود محل زندگی مناسب برای شما و خانوادتان، مدرک زبان انگلیسی و…باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای خانوادگی انگلیس

  • پاسپورت با حداقل یک برگ پشت و روی خالی
  • پاسپورت قبلی
  • مدرکی که نشان دهد شما قادر به تامین هزینه‎ها هستید.
  • مدرکی که رابطه شما با فردی که برایتان دعوتنامه فرستاده مشخص شود.

**تمامی این مدارک باید با ترجمه رسمی شده و به سفارت ارائه شود.

سوال دیگری که وجود دارد این است که آیا سفارت انگلیس در تهران باز است؟ برای یافتن پاسخ این سوال پیشنهاد می کنیم به صفحه آدرس سفارت و دفتر VFS انگلیس سر بزنید.